Contact

Kennismaken

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor uw kerk kunnen betekenen en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opstarten van het traject?

Of het nu gaat om een nieuwe kandelaar, de opstelling van de stoelen, nieuw Liturgisch meubilair, een geheel nieuw interieur of een aanbouw. Het verdient de aandacht zodat het eindresultaat een samenhangend geheel is.

Pim van Dijk kan een vrijblijvende kennismakingspresentatie verzorgen voor de geïnteresseerden. Een presentatie waarin enkele voorbeelden, de structuur van uw kerk en de geschiedenis van de kerkinterieurs aan bod komen.

Een stappenplan kan worden besproken die wij, in samenwerking met een werkgroep, kunnen begeleiden . We streven naar een helder en transparant traject waarin visie en wensen naast de feiten en de realiteit worden gezet.

Wij ontwikkelen de plannen gezamenlijk, we evalueren, informeren en creëren en we tekenen en berekenen de plannen die in fasen kunnen worden gerealiseerd. We bouwen draagvlak door goed te communiceren met alle betrokkenen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!